Kadi Heinsalu • 6. veebruar 2001 kell 10:58

Pärnu-Jaagupi Keskkool homsest ajutiselt kinni

Pärnu-Jaagupi Keskkooli direktor Peeter Orav ütles, et õpilased hakkasid haigestuma juba eelmisest reedest ja viimased kaks päeva on koolis olnud napilt 40 protsenti õpilastest. Kooli 464 õpilastest oli täna tundides 200. Haiged on ka viis õpetajat.

Halinga valla kultuurinõunik Tarvi Tasane tõi näiteks I klassi, kus

peaks õppima 29 last, kuid kus haiguse tõttu on koolis vaid 6 last.

Tasane kinnitas, et vallavalitsus andis koolile loa peatada õppetöö

homsest kuni selle nädala lõpuni. Ärajäänud kolm koolipäeva tehakseedasipidi tagasi laupäevade arvelt. Orav lisas, et teine variant on kateha mõni õppepäev pikemaks. Direktori sõnul sõltub see, millistvarianti kasutatakse, kuidas saab ta kaubale õpetajate ja õpilastega.

Orava sõnul konsulteeris ta perearstidega, kes arvasid, et esmaspäevaks

peaks suurem haiguspuhang möödas olema.

Hetkel kuum