Ülo Toomsalu • 15. mai 2001 kell 7:27

Pärnu rikastub nelja rahvusköögi võrra

Eelmisest nädalast tegutseb Pärnus india rahvusrestoran Taj Mahal, järgmisel nädalal avab uksed slaavi toite pakkuv trahter Postipoiss, lähiajal lisanduvad kreeka kööki tutvustav Suur Aleksander ja hispaania restoran, kirjutab Pärnu Postimees.

Taj Mahali perenaise Angelina Raidi arvates vajab Pärnu uusi ja huvitavaid söögikohti. ?Rahvusrestoranid pakuvad inimestele huvi,? kinnitas ka avatava kreeka restorani üks omanikke Andres Mathiesen. ?Kogu aeg ei taha ju ainult silku ja kartulit.?

?Suur kontingent inimesi hindab venepärast kööki,? selgitas restorani Postipoiss omaniku A G Toitlustuse ASi juhataja Riho Mahlapuu. ?Tallinnas on restoran ennast õigustanud, loodame, et leiame klientuuri Pärnuski.?

Hispaania roogi pakkuv restoran avab uksed villas Mon Repos.

Hetkel kuum