• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Savi tahab Greenile kinkida Nõmmel krundi

  Riigikogu esimehe ja Suusaliidu presidendi Toomas Savi algatusel võib Tallinn kinkida Nõmme majast väljatõstmise ohus elavale kauaaegsele Eesti Olümpiakomitee presidendile ning Eesti NSV endisele välisministrile Arnold Greenile umbes pool miljonit krooni maksva elamukrundi, kirjutab Postimees.

  Toomas Savi sõnul peab olema valmis kohtulahendiks, et tõenäoliselt antakse omanikule tagasi maja, kus Green praegu elab, ja siis peab Suusaliit olema valmis kaitsma oma aupresidenti. Savi lisas, et auväärses eas inimest peavad nooremad aitama. ?Ka mina isiklikult olen valmis aitama,? lausus Savi.
  Savi lisas, et praegu on tegemist siiski veel visandiga. ?Oleme täna alles mõtte alguse juures. Loomulikult tahaks aidata inimest, kes on Eesti spordi heaks nii palju teinud,? sõnas ta.
  ?Kuna Greeni ähvardab majast väljatõstmine, siis üks asi, mida linn saab teha, on kinkida talle krunt,? ütles eile Greeniga kohtunud Nõmme linnaosa vanem Urmas Paet. ?Minu hinnangul on Greenil Eesti ees märkimisväärseid teeneid,? sõnas Paet. ?Linn on kinkinud nüüdisaegsetele sportlastele heade tulemuste eest krunte. Miks mitte näidata head tahet ja kinkida krunt nüüd Greenile? Mulle jäi mulje, et talle sobiks see.?
  Kui Nõmme linnaosa head tahet toetab ka Tallinna linnavalitsus ja linnavolikogu enamus ning Arnold Green pakkumise vastu võtab, kulub toiminguks aega umbes paar kuud, hindas Paet.
  Linnaosavanema sõnul ei ole linn kuigi suur maaomanik. Greenile on tema sõnul võimalik pakkuda 1600 ruutmeetri suurust krunti Ilmarise tänava piirkonnas endiste barakkide kvartalis või sama suurt krunti Lauliku tänaval.
  ?Tegelikult ma ju ostsin selle maa, kus ma praegu elan, ja kui linn on nõus seda maad kompenseerima, siis ma tõenäoliselt võtan selle vastu,? ütles Green. ?Homme lähen kruntidega lähemalt tutvuma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Analüüsifirma: Pelotoni aktsia on väärt null dollarit
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Analüüsifirma New Constructs hoiatas investoreid investeerimise eest niinimetatud zombifirmadesse, mille väärtus turul võib minna nulli. Üks sellistest on treeninguvarustuse tootja Peloton.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Rapla rahvas on uue Risti Kaubanduskeskuse juba hästi omaks võtnud
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Raplas avati uus Risti Kaubanduskeskus, kus resideeruvad Prisma Peremarket, Pepco, Benu apteek ning Circle K, mis kõik on kohalike poolt ülimalt soojalt vastu võetud. Keskus sündis tänu kinnisvaraarendus- ja haldusettevõttele Vintselle, mille investeeringute juht Andres Suurna sõnul olid nii mõnusast vastuvõtust positiivselt üllatunud nii nemad ise kui ka rentnikud.
Nike väljub täielikult Venemaalt
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.