Vaba võib olla ainult üks ebamugav laud sirmitaguses hämaruses, nii nagu juhtus minuga, ning siis võite sattuda muidu peaaegu täiuslikul lõunal istuma kuumava elektriradiaatori kõrvale, mis mõjub kui tilk tõrva meepotis ? tulisele toidule lisandub tükike tulist interjööri.
Siami tailastest kokkade käe alt tulnud roogadel on aga oma nägu ja maitse, isegi suppidel. Lausa ebaõiglane oleks seega osa roogi nimetada ning teisi mitte. Tai köögitraditsioonid, maitseained ja kastmed on meie igapäevasest kanast ja kalast teinud Siamis tõelised eksootilised hõrgutised. Kuigi vajalikke vürtse ja toiduaineid tuuakse Taist kord kolme-nelja kuu tagant, on üldmulje värske.
Kulinaarsete üllatustena nimetaks kalganirohuga maitsestatud kookos-piimasuppe (kana või kalaga 59 krooni, krevettidega 89 krooni), pomelot ja ka?uupähklit kana-krevetisalatis, 89 krooni, tapiokipudingit maisi ja kookospähklikreemiga, 49 krooni, ja ta-mariiniga jääteed, 25 krooni.
Muu oli lihtsalt maitsev ja erakordselt ilus, sest tai köögis hinnatakse toitude välimust kõrgelt.
Restorani teenindus oli seevastu tagasihoidlik, täpne ja asjatundlik, suurepärane kombinatsioon eestlaslikust jahedusest ja idamaisest teenindusvalmidusest.
Kel suurem huvi tai köögi vastu, saab asjakohast infot lisaks Siami menüüle ka restorani internetileheküljelt.