Andres Kärssin • 20. märts 2002 kell 12:24

Tallinn plaanib aastaks 2007 isegi kaheksa jäähalli rajamist

Tallinna abilinnapea Rein Langi sõnul peaks aastaks 2007 olema valmis kaheksa jäähalli, täna andis linnavalitsus rohelise tee kahe jäähalli rajamiseks.

Lang ütles pressikonverentsil kommenteerides linnavalitsuse otsust rajada kaks uut jäähalli - aadressidel Punane 48a ja Suur-Ameerika 14 -, et aastaks 2004, tahetakse ehitada viis uut jäähalli ja 2007. aastaks peaks kaetud saama 7-8 jääväljakut.

'See võimaldab meil arendada sellist spordiala nagu jäähoki,' selgitas Lang. Ta viitas Soome ja Rootsi kogemusele, kus leiti, et jäähoki on noortele meestele atraktiivne sporidala, kus saab maandada looduslikku agressiivsust.

Abilinnapea lisas samuti, et ja jäähokiliit on hallide rajamise endale südameasjaks võtnud. Peale selle on eesti jäähoki tase Langi sõnul võrreldes teiste spordialadega lähedal maailma tasemele.

Hetkel kuum