Sulev Oll • 26. aprill 2002 kell 14:36

Euro-bensiin Nestes nädalavahetusel odavam

Neste Eesti langetas täna oma tanklates bensiin euro 95 hinda 40 sendi võrra, nädalavahetusel maksab selle bensiini liiter 9.20.

Eurokütuse hinnalangetamine kinnitab Neste Eesti jaemüügijuhi Artur Prauni sõnu, et eurokütustele üleminekust tingitud hinnatõus pole väga suur. ?Konkurents sunniks olukorras, kui kõik firmad ainult eurokütust müüksid, hinda langetama,? sõnas ta.

Artur Prauni sõnul pooldab Neste eurokütustele üleminekul varianti, kus bensiinid 95 ja 98 ning diislikütus vastaksid Euroopa Liidus kehtivatele normidele, neile lisaks võiks aga müüa ka bensiine oktaaniarvuga 80 ja 92. ?Meie arvates pole õige olukord, kus bensiin euro 98 muutub kohustuslikuks, euro 95 aga mitte,? sõnas Praun.

Hetkel kuum