• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  California on endiselt tähtsaim biotehnoloogia piirkond maailmas

  Konsultatsioonifirma Ernst Young analüüsist selgub, et Ameerika Ühendriikide California osariigis on kõige suurem arv biotehnoloogia ettevõtteid.

  Piirkonnas asuvad 412 biotehnoloogiaga tegelevat firmat (Ameerika Ühendriikides kokku 1 450), teatas Eesti Geenikeskus viidates GenomeWebile.
  Maailma arvukuselt teises piirkonnas, Kanadas, on 400 ettevõtet. Järgnevad Saksamaa 350, Suurbritannia 300, Prantsusmaa 240, Austraalia 190, Rootsi 185, Iisrael 175, Shveits 100, Soome 100, Holland 90 ja Taani 80 ettevõttega (Aasia kohta andmed puuduvad).
  Ka Ameerika Ühendriikide siseselt on California teistest piirkondadest märkimisväärselt eespool. Firmade arvukuselt teine piirkond - Massachusetts - on koduks 220 firmale. Aruande kohaselt on Ameerika Ühendriikide biotehnoloogia sektor endiselt juhtpositsioonil, sest Ameerika firmade käive (25 miljardit dollarit) moodustas 72% sektori käibest üle maailma ja andis tööd kolmele neljandikule sektoris hõivatud isikutest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Allan Kool: ärikinnisvara hinnatõus tuleb järsk, 20–30 protsenti
Ärikinnisvara hinnatõus võtab elupindadele järele, seda nii uusarenduste kui üürihindade puhul, kirjutab Restate’i nõukogu liige Allan Kool.
Ärikinnisvara hinnatõus võtab elupindadele järele, seda nii uusarenduste kui üürihindade puhul, kirjutab Restate’i nõukogu liige Allan Kool.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.