• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sun Microsystemsi marginaalid langevad

  Sun Microsystems teatas, et selle kvartali käive tuleb ootuspärane, kuid marginaalid langevad kasvavate kulude tõttu.

  CNNmoney kirjutas, et kvartali vahekokkuvõttes teatas aasta algusest ligi 70% aktsia väärtusest kaotanud Sun <GR#US.SUNW>, et detsembris lõppevas kvartalis suudetakse täita analüütikute keskmine, 2,9 mld dollari tasemel käibeprognoos.
  Suni finantsjuht Stephen McGowan tõdes, et marginaalid võrreldes eelmise kvartaliga langevad, sest arendus- ja uurimiskulud on suurenenud. McGowan lausus, et marginaalid võivad eelmiste kvartalitega võrreldes langeda protsendipunkti võrra.
  Analüütikud prognoosivad, et Sun jääb käimasolevas finantsaasta teises kvartalis aktsia kohta 1 USA sendi suurusesse kahjumisse. Mullu samal ajal oli ettevõtte kahjum 3 USA senti aktsia kohta.
  Analüütikud usuvad, et ettevõtte kvartalikahjum väheneb vaatamata sellele, et käive peaks prognooside kohaselt mullusega võrreldes vähenema 6%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.