Viktoria Korpan • 29. jaanuar 2003 kell 13:00

Veebruarist muutub Radiolinja teenuse Duoliin valimiskord

Alates veebruarist muutub Radiolinja teenuse Duoliin valimiskord.

Uus lühinumber on 15944, sõltumata partneri operaatorvõrgust. Senised operaatorvõrgust sõltunud lühinumbrid (056 101, 056 102, 056 103) toimivad paralleelselt uue valimiskorraga kuni 15. veebruarini, teatas Radiolinja.

Duoliin on kuumaksuta Radiolinja lisateenus, mis võimaldab soodsa kõnehinnaga helistada ühele Radiolinja võrguvälisele numbrile. Duoliini partneriks võib valida ühe Eesti-sisese lauatelefoni või mobiiltelefoni, samuti faksi- või datanumbri.

Duoliini kasutamisel tasub tähele panna, et soodushind ja lühinumbriga valimine toimib ainult Eestist helistades ning Duoliini numbrile ei saa saata tekstisõnumeid ega suunata kõnesid.

Hetkel kuum