Tõnu Tramm • 30. aprill 2003 kell 12:22

Pärnu saab täna uue Toyota esinduse

Amserv Pärnu AS avab täna uue Toyota keskuse ning saab Toyota ametlikult maaletoojalt täieliku esindusõiguse.

Pärnus, Tallinna mnt 89a avatav uus, renoveeritud hoone vastab kõikidele Toyota Euroopa standarditele. Amserv Pärnu investeeris uue teeninduse ja müügi kompleksi väljaehitamisse 7,5 miljonit krooni. Uuenenud majas on 5 autokohaga, 175 m2 suurune müügisaal ja 6 töökohaga, 312 m2 hoolduskeskus ning 35 m2 varuosade-tarvikute ladu. Hetkel töötab firmas 25 töötajat.

Uue hoone avatseremoonial annab Toyota Baltic AS, Toyota sõidukite ametlik maaletooja Balti riikides, Amserv Pärnule üle Toyota müügivõrgu kümnenda esinduslepingu Balti riikides.

?Klientide jaoks on meelerahu ja usaldusväärsuse põhiosadeks teenuse lähedus, kerge kättesaadavus ning kõrge kvaliteet. Toyota eesmärk kogu maailmas on luua just nendele põhimõtetele vastav teenindusvõrk,? lausus AS Toyota Baltic marketingijuht Üllar Lanno, kelle sõnul vastab Amserv Pärnu nüüd kõikidele eelnimetatud tingimustele.

1993. aastal alustanud Toyota Baltic omas samast aastast Amserv Pärnuga koostöölepingut autode teenindamise osas, nüüd lisandus sellele ka ametlik müügiõigus. Amserv Pärnu plaanib käesoleval aastal müüa 90 uut Toyota sõidukit ning hooldada/teenindada 3500 sõidukit.

Hetkel kuum