10. november 2003 kell 9:06

Arco Vara alustas koostööd kinnisvarakorporatsiooniga DEC

Arco Vara Grupp sõlmis eksklusiivse lepingu kinnisvaraarenduse vallas tegutseva Saksa korporatsiooniga DEC, teatas ettevõte.

Ainuesindusleping Arco Varaga hõlmab koostööd üle kogu Saksamaa paikneva korporatsiooni DEC kuuluva üheksa kinnisvaraarendajaga, kelle tänavune arengustrateegia näeb ette jõulist laienemist Balti riikides.

Arco Vara ja DEC leppisid kokku, et jagavad kompetentsi ja kogemust nii kinnisvaraarenduses, Lääne-Euroopa ettevõtete laienemisel Baltikumi, turismi ?ja hotelliprojektide käivitamisel kui ka finantsvahendite paigutamisel.

Arco Vara Ärijuhtimise OÜ juhatuse esimehe Viljar Araka sõnul on Arco Vara tänu uutele väljakutsetele ning võimalustele viimastel aastatel tunginud jõudsalt kõikidesse Balti riikidesse. Arakas avaldas arvamust, et DECi kaasamine ettevõtte tegevusse tõhustab produktiivsuse kasvu kõrval ka Balti majandusruumi ühtset arengut.

Hetkel kuum