• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seifimüüjatel on inforikkad kodulelehed

  Mitmete tootjate seife müüva firma Keydeci lehelt võib leida ?Soovitused ja näpunäited? sektsioonist palju kasulikku informatsiooni, mida seifi ostmisel silmas pidada. Tutvustatakse seifi sertifikaatide tähendust ja antakse nõu, mida mõõte ja suurust valides tähele panna. Puudutatakse ka lukusüsteemi erinevaid tüüpe ning seifi sisu kindlustamist kindlustusfirma juures.
  Turvatoodete sektsioonis tutvustatakse põhjalikult nii seife, tulekindlaid dokumendikappe kui ka andmekandjate seife ning turvakappe. Informatsioon on kergesti haaratav ka lihttarbijale, kes ei ole antud ala spetsialist. Nii võib leida artikli ülaosast lihtsaid ostujuhiseid.
  Eraldi tutvustatakse eelkõige kindlustusettevõtetele mõeldud murdvargusklaase.
  Tarbija tähelepanu suunatakse ka tulekindlate ning varguskindlate seifide põhimõttelisele erinevusele, millega peab kindlasti arvestama uut seifi soetades. Samuti aidatakse seifide testitulemustest välja lugeda kõige olulisem.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Idud löövad senist rekordit pika puuga
Läinud aastal rekordiliselt raha kaasanud siinsed idufirmad teevad tänavu ilmselt uue rekordi. Aasta esimeste nädalatega on kaasatud peaaegu sama palju raha kui eelmisel aastal kokku. Jaanuariga ulatub kaasatava kapitali maht 900 miljoni euroni.
Läinud aastal rekordiliselt raha kaasanud siinsed idufirmad teevad tänavu ilmselt uue rekordi. Aasta esimeste nädalatega on kaasatud peaaegu sama palju raha kui eelmisel aastal kokku. Jaanuariga ulatub kaasatava kapitali maht 900 miljoni euroni.
Oliver Kruudal ei õnnestunud pankrotimenetlust Iirimaale viia
Tartu ringkonnakohus jättis rahuldamata võlgnikust ärimehe Oliver Kruuda kaebuse tema kohta käiva pankrotimääruse vaidlustamiseks, kohus leidis, et vaatamata Iirimaal viibimisele asub tema põhihuvide kese Eestis.
Tartu ringkonnakohus jättis rahuldamata võlgnikust ärimehe Oliver Kruuda kaebuse tema kohta käiva pankrotimääruse vaidlustamiseks, kohus leidis, et vaatamata Iirimaal viibimisele asub tema põhihuvide kese Eestis.