11. veebruar 2004 kell 14:55

Purjus politseinik põhjustas liiklusõnnetuse

Eile õhtul toimus täiendõppel olnud Põhja politseiprefektuuri politseiniku süül liiklusõnnetus Pärnumaal Paikuse alevikus.

Õnnetuse põhjustanud ja sündmuskohale lahkunud politseinik oli purjus, teatas Politseiamet.

Paikuse politseikoolis täiendõppel olnud Põhja politseiprefektuuri politseinik Jüri (s 1970) juhtis sõiduautot Audi 80 ning kaldus pööret tehes vastassuunavööndisse ning põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Audi 100. Audi 80-l on vigastatud vasak esinurk, Audi 100-l sai vigastada tagumine põrkeraud. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud.

Jüri lahkus sündmuskohalt Politseikooli territooriumile, kus ta ka tabati. Pärnu politseiosakonna politseipatrull tuvastas Jüril 2,34 promillise alkoholijoobe. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politseikool tegi täna otsuse arvata rikkuja kooli nimekirjast välja. Põhja politseiprefektuur lõpetab alkoholijoobes autot juhtinud konstaabliga teenistussuhte kohe pärast selleks vajalike formaalsuste läbiviimist.

Hetkel kuum