Sharp turvab salastatud printimist lisamooduliga

ÄP 26. veebruar 2004, 00:00

Nn andmeturbe komplekti (Data Security Kit) kasutatakse kopeerimisel ja trükkimisel kohtades, kus info on konfidentsiaalne. Peale töö sooritamist kustutatakse info masina mälust ja korduvkasutamine on välistatud.

Moodul sobib politseile, sõjaväele, notaritele, kindlustusfirmadele, pankadele jt salajase infoga töötavatele ettevõtetele, kes kasutavad kontoris multifunktsionaalset või suurt trükiseadet. Faksimisel, kopeerimisel, printimisel ja skannimisel jäävad kontori ühiskasutuses olevatesse seadmetesse andmed töödeldud dokumendi kohta, millele on kõrvalistel inimestel lihtne ligi pääseda. Andmeturbe komplekt aga kustutab selle info peale dokumendi töötlemist automaatselt.

Toode maksab 5000?6000 krooni ja sobib Sharpi seadmetele trükikiirusega alates 23 lk/min.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing