Ühispanga Elukindlustuse kliendivarade maht kasvas kolmandas kvartalis

19. oktoober 2004, 13:01

Ühispanga Elukindlustuse kliendivarade maht kasvas kolmandas kvartalis
30,6 miljoni krooni võrra.

Käesoleva aasta kolmandas kvartalis sõlmis Ühispanga Elukindlustus 1462 uut kindlustuslepingut, neist 50% moodustasid kolmanda samba pensionikindlustuse lepingud. Aasta algusest on selts sõlminud 4601 uut kindlustuslepingut.

Ühispanga Elukindlustuse kliendivarade maht kasvas kolmandas kvartalis
30,6 miljoni krooni võrra. Kindlustusseltsi kliendivarade maht on septembri lõpu seisuga kokku 344,3 miljonit krooni, sealhulgas moodustas kolmanda samba pensionivarade maht sellest 108,9 miljonit krooni. Kliendivarade maht kokku on kasvanud käesoleval aastal 103 miljoni krooni.

Kolmandas kvartalis kogus selts kindlustusmakseid 45,9 miljonit krooni, mis on 4,4 miljonit krooni rohkem kui möödunud aasta samal ajal. Aasta algusest on Ühispanga Elukindlustus kogunud 141,7 miljonit krooni kindlustusmakseid. Võrrelduna möödunud aasta sama perioodiga on maksete maht kasvanud 47%. Ühispanga Elukindlustuse turuosa on kolmanda kvartali lõpu seisuga 25,2%.

Hüvitisi väljastas Ühispanga Elukindlustus kolmandas kvartalis 10,3 miljonit krooni, kokku on hüvitisi väljastatud käesoleval aastal 22,3 miljonit krooni.

AS Ühispanga Elukindlustus on SEB Gruppi kuuluva Eesti Ühispanga tütarettevõte. SEB Grupp on Põhja-Euroopa finantsgrupp eraisikutele, äriklientidele ja institutsioonidele, mis omab 750 harukontorit Rootsis, Saksamaal, Balti riikides ja Poolas. Grupp on esindatud 20-s riigis üle maailma

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing