• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoia ja ära keela

  Kuigi singel ?Vertigo? oli umbes kolmeminutine tuumaplahvatus, viitab pikk plaadi pealkiri Bonole endale.
  Aatompomm olevat olnud ta ise peale isa surma. Tal polnud aimugi, kuidas edasi elada ning iseenda eest põgenemine oli pidevalt päevakorral. Veel ütles ta ajakirjale Q antud intervjuus, et tegemist on grupi kõige isiklikuma albumiga ja seetõttu ehk parimaga.
  Seda öeldakse muidugi peale iga uue CD ilmumist ja mõeldes nende ajaloole on võimatu uskuda, et ?With Or Without You? polnudki personaalne laul.
  Olla parim bänd maailmas pole võitlus teistega, vaid iseendaga, tegemata sodi, mida konkurendid toodavad, väidavad nad intervjuus.
  Valminud 18 kuuga, kusjuures algupärane produtsent Chris Thomas vahetati peale pooli sessioone Steve Lillywhite?i vastu, kes oli U2 majaprodutsent ka 1980ndate algul. Pluss tavalised kahtlusalused Flood, Nellee Hooper ja Brian Eno.
  Atmosfäär on maagiline. Iseenesest lihtsad lood on nii sügavaks muudetud, et igaüks võib siit veel aastaid uusi asju leida. Bono laulab suurtel teemadel järjest hümne ja The Edge?i kitarr räägib veel universaalsemalt. Te ju teate, mis U2 on! Uuel albumil on nad end jälle taas leiutanud ja iga kuulamisega lähevad laulud võimsamaks ja kolme aasta pärast ei kujuta keegi elu nendeta ette.
  Veel lihtsamalt väljendudes: kui 2004. aasta jooksul avaldatud albumitest endale ainult üks omandada, siis alustage siitsamast. U2st praegu rohkem oodata on lihtsalt kohatu.
  Vaata lisaks: www.u2.com
  Autor: Lennart Beat
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.