• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Töötushüvitiste taotluste arv kasvas aastaga 20% võrra

  Eelmise aasta 11 kuuga sai töötukassa 9342 töötuskindlustushüvitise taotlust ning 12 kuuga 10 378 taotlust.
  Töötukassa tegi 11 kuuga 10 794 töötushüvitise määramise otsust, 222 mittemääramise otsust ning 4919 maksmise lõpetamise otsust. Maksmise lõpetamise põhiline põhjus oli tööle minek. Lisaks lõpetati töötuskindlustushüvitise maksmist tööhõiveametisse ettenähtud ajaks kohale mitte ilmumise ja tööotsingu katkestamise tõttu.
  Töölepingute kollektiivse ülesütlemise hüvitise taotlusi võttis töötukassa tänavu 11 kuuga vastu 148 ning need puudutavad 3985 inimest. Rahuldatud on 142 taotlust ja hüvitis määratud 3830 inimesele. Mullu sama ajaga rahuldati samuti 142 taotlust, kus hüvitis määrati 3907 inimesele.
  Pankrotihaldurid esitasid töötukassale tööandja maksejõuetuse hüvitise taotlusi 227 ning need puudutasid 2855 inimest. Töötukassa rahuldas 215 taotlust, kus hüvitist sai 2685 inimest. Mullu rahuldas töötukassa 165 pankrotihaldurite taotlust ja määras hüvitise 1734 inimesele.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nafta hind tõuseb kuuendat päeva ja lõppu ei paista
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.