Ehituskaupluste pühadehinnad on tööriistal ja ahjul

Moonika Olju 22. detsember 2004, 00:00

Külliki Vain kinnitab, et praegu on neil kõige rohkem allahinnatud erinevad küttekolded.

Kõige soodsama hinnaga saab soetada ahikamina ehk pursuika, mille saab kätte tavahinnast 2000 krooni võrra odavamalt. ?Jõuluks maamajja minnes sobib selline hästi endaga kaasa võtta,? sõnab Vain. Kampaania kestab 31. detsembrini.

Ehituse ABC turundusjuht Eglit Priidel ei näe jõuluallahindlusteks erilist vajadust: sooduspakkumisi küll on, kuid need on lokaalsed ning meedias neid ei reklaamita. Hetkel pakutakse soodsalt näiteks tööriistu.

Madalama hinnaga on võimalik saada ka siseviimistlusvahendeid, värve.

Praegused pakkumised lõppevad 2004. aastaga, et teha ruumi uutele.

Lincona Põrandakeskus tänavu enam jõulukampaaniat ei tee. Nende varasemad kogemused on näidanud, et kampaania ei anna tulemusi. ?Ehitusturg ei sõltu jõuludest,? on Liina Laar, Lincona reklaamijuht resoluutne.

Ehitusmarket teeb oma klientidele soodustusi iga kuu kliendilehe vahendusel, seega nimelt jõulude puhul eraldi kampaaniat ei tule. ?Mõni toode on lehte valitud seoses talvega, kuid otsene eesmärk see küll ei olnud,? räägib Keila Ehitusmarketi müüja Vahur Haas.

Eraldi kampaaniat ei plaani ka Angroo Ehituskaubad. Klientidele tehtavad sooduspakkumised on kaupluse kinnitusel ka jõulude paiku lahendatud konkreetsete hinnapakkumiste kaudu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing