Helenius: Trigon Wood ei plaani lõpetada Viisnurga aktsiate noteerimist

OÜ Trigon Wood ei plaani lõpetada Viisnurga aktsiate noteerimist Tallinna börsil, teatas firma börsile.

'Finantsinvestorina näeb OÜ Trigon Wood aktsiate noteerimises ettevõtte väärtust suurendavat asjaolu,' ütles avaldatud börsiteates Trigon Woodi üks omanikke Joakim Helenius.

OÜ Trigon Wood (endise nimega OÜ Trigon RED Finance) teatab käesolevaga ülevõtmispakkumisreeglite § 12 ja väärtpaberituruseaduse § 166 alusel, et OÜ-l Trigon Wood on seoses AS-i Viisnurk üle valitseva mõju saamisega tekkinud kohustus teha ülevõtmispakkumine kõigi OÜ-le Trigon Wood mittekuuluvate AS-i Viisnurk aktsiate suhtes.

OÜ Trigon Wood sai AS-i Viisnurk üle valitseva mõju 3. juunil 2005. a, kui OÜ Trigon Wood omandas AS-i Viisnurk seniselt enamusomanikult Baltic Republics Fundilt 2 675 752 AS-i Viisnurk aktsiat, mis moodustab 59,47% AS-i Viisnurk aktsiakapitalist.

OÜ Trigon Wood teeb ülevõtmispakkumise pakkumise teatele, prospektile ja tingimustele finantsinspektsioonilt kooskõlastuse saamisel.

Lisainformatsioon:Joakim Helenius

Hetkel kuum