• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Daewoo Heavy Industries & Machinery, Ltd (DHIM) nimi on nüüdsest Doosan Infracore Co., Ltd.

  Daewoo Heavy Industries Machinery, Ltd (DHIM) nimi on nüüdsest Doosan Infracore Co., Ltd, selline otsus tehti 29 aprilli aktsionäride koosolekul.

  Riiklikud asutused, KDB (Korea Development Bank ? Korea Arengupank) ja KAMCO (Korea Asset Management ? Korea Varahaldus), mis olid Daewoo Heavy Industries enamusaktsionärid (51%), müüsid 1,3 miljardi euro eest oma osaluse Doosan Grupile.
  Protsess algas 12. jaanuaril 2005. a., kui pärast rahvusvahelist pakkumist valisid riigiasutused Doosan Grupi parimaks pakkujaks, sest tema pakkumine ületas teisi nii rahaliselt kui ka pikaajalise äriplaani poolest.
  Kui oli läbi viidud ostueelne analüüs ja koostatud lõpubilanss, tasuti makse osaluse eest ning alates 29. aprillist 2005. a. alustab firma uuesti kui Doosan Infracore Co.
  Hr. Choe Sung-Chul, firma Doosan Mecatec juhatuse esimees, nimetati Doosan Infracore juhatuse esimeheks ja peadirektoriks;
  Hr. Yang Jae-Shin, firma DHIM endine juhatuse esimees, nimetati firma juhatuse aseesimeheks.
  ?Doosan Infracore Ltd. taotleb infrastruktuuride turuosa, mille väärtust hinnatakse 6,7 triljonile eurole aastas. Seetõttu kasvavad ka investeeringud uuringutesse ja arendusse ning tehtud kapitalimahutused; infrastruktuuride turg võidetakse kiiresti ja lepitakse kokku, et Doosan Heavy Industries (Doosan Grupi ehitusharu) asub haldama välisinvesteeringuid. Olemasolevat äritegevust arendatakse müügieelse ja -järgse teeninduse osas ning samal ajal luuakse uusi turge,? ütles Doosan Grupi esindaja.
  Doosan Infracore ühendab kaasaegseimad juhtimismeetodid olemasoleva firmakultuuriga. Et paremini ära kasutada sünergiat, mis tekib firma omandamisest Doosan Grupi poolt, viiakse praegune DHIM-i peakontor mai lõpul üle Doosan Towerisse (kõrghoone) Söulis.
  Pärast DHIM-i ühendamist töötab Doosan Grupis üle 22 000 inimese, ja 2005. aastal prognoositakse firma müügikäibeks 8,5 miljardit eurot. Sellega on Doosan Korea firmade hulgas suuruselt 9. kohal. (www.doosan.com)
  Euro Daewoo S.A. nimi on nüüdsest Doosan Infracore Europe S.A.
  Ülaltoodud asjaolude otsese tulemusena muutub Euro Daewoo S.A., Belgias asuv tootmisfirma ning Euroopa müügi- ja turundusesindusnimi alates maikuu keskelt. Uus nimi on Doosan Infracore Europe S.A.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Toidutööstuse juht: uus reaalsus on oluliselt kallim
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Väga tõenäoliselt mõjutab alanud toormete hinnaralli toiduhindu nii sügisel kui ka 2023. aastal, kirjutab toidutööstusettevõtte Orkla Eesti juhatuse esimees Kaido Kaare vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Homsest saab kaubelda Punktide aktsiatega
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Punktid Technologies vastab Nasdaq Tallinna teatel kõigile börsil noteerimise tingimustele ning kauplemine võib First Northi alternatiivturul alata neljapäeval.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Netflix koondas tulude langemise tõttu 150 inimest
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Netflix koondas töötajad vaid kuu aega pärast seda, kui teatas, et kaotas esimest korda viimase kümnendi jooksul tellijaid.
Soome suur automüüja läks rootslastele
Soome autokaubanduses toimuvad suured muutused, sest üks selle peamisi tegijaid Laakkoneni autokontsern müüakse kogu tegevusega Rootsi, kirjutab Kauppalehti.
Soome autokaubanduses toimuvad suured muutused, sest üks selle peamisi tegijaid Laakkoneni autokontsern müüakse kogu tegevusega Rootsi, kirjutab Kauppalehti.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.