25. oktoober 2006 • 1 min
Jaga lugu:

E.O.S pole noteerimistaotlust veel esitanud

Ametlikku noteerimistaotlust pole E.O.S Tallinna börsile veel esitanud.

"Meil on väga hea meel, et me kasvame ja ettevõtted turule tulevad. E.O.S pole hetkel veel ametlikku noteerimistaotlust esitanud ning kahjuks ei oska me hetkel ka täpsemat ajagraafikut kommenteerida," lausus Tallinna börsi tegevjuht Kaidi Ruusalepp.

“Börsi abil kinnitab Severstaltrans, et nad pole tulnud Eestisse verd imema ja on valmis oma võite kohalikega jagama,” ütles E.O.S.-i suurima kohaliku aktsionäri esindaja Kalle Norberg tänasele Ärilehele.

Lisaks Trendgate’ile kavatsetakse E.O.S.-iga ühendada ka Eurodek ja Pakterminal. Muuga sadama nelja naftaterminali ühendamisel tekiks Eestisse ligi nelja miljardi krooni suuruse varade mahuga ettevõte, mida saaks võrrelda näiteks Tallinkiga.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt