Tänasel MTV galal selgub Balti riikide parim artist

Täna toimub Kopenhaagenis MTV Euroopa muusikaauhindade gala, teatas MTV Eesti.

Esmakordselt antakse seekordsel MTV galal välja ka auhind parima Balti artisti kategoorias. Esimeste Eesti bändidena kandideerivad sellele tiitlile Vanilla Ninja ning Tanel Padar The Sun. Kokku püüab auhinda viis esinejat, lisaks meie bändidele Brainstorm (Läti), Skamp ja Inculto (mõlemad Leedu).

MTV Euroopa muusikaauhindade gala 2006 ülekannet kajastab MTV Eesti otse-eetris ja see algab täna kell 22, millele eelneb kell 21 algav otseülekanne punasele vaibale saabuvatest staaridest.

Kopenhaagenis on kohal ka MTV Eesti VJ Martin Veisman. Veisman on Balti riikidest ainus saatejuht, kes pääseb punasele vaibale ning teeb kolme riigi MTV kanalitele intervjuusid galal osalevate staaridega. 13. korda toimuva MTV Euroopa muusikaauhindade gala õhtujuht ja üks peaesineja on Justin Timberlake. Sõu on nähtav 1,4 miljardile inimesele üle maailma. MTVd saab nüüd vaadata ka mobiiltelefoniga EMT SurfPorti kaudu.

Hetkel kuum