• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uuring: enamik Eesti inimesi ei ole palgaga rahul

  Saadava palgaga on rahul või väga rahul 33,6% Eesti töötajatest võrreldes 29 protsendiga uute liikmesmaade keskmisena ja 44,3 protsendiga 25 Euroopa Liidu riigi keskmisena.

  Neljast Eesti töötajast kolm on rahul oma töötingimustega ning töö- ja pereelu kokkusobivusega, saadava palgaga on rahul kolmandik töötajaid, näitas eurooplaste töötingimuste uuring.
  ETV24 vahendab, et Eestis on töötingimustega rahul või väga rahul 75% töötajatest, võrreldes 77,2 protsendiga Euroopa Liidu kümne uue liikmesriigi kohta keskmiselt. Euroopa Liidu 25 praeguse liikmesriigi keskmine on aga 83,7% , näitas Euroopa Elu- ja Töötingimuste Parandamise Fondi neljas uuring.
  Läti töötajatest on töötingimustega rahul 70,2% ja Leedu tööjõust 67,4%. Kõige enam ollakse töötingimustega rahul Taanis (93,4%) , Norras (93%) ja Suurbritannias (92,7%).
  Eesti elanikest hindab töö ja pere-elu kokkusobivust heaks või väga heaks 75,8%, samas kui uutes liikmesriikides oli see näitaja 73,4% ja euroliidus keskmiselt 79,8%.
  Uurimine viidi läbi küsitluste vormis ligi 30 000 töötaja seas 31s riigis, kelle sekka lisaks euroliidu liikmetel kuulusid ka jaanuarist liituvad Rumeenia ja Bulgaaria, samuti Horvaatia, Norra, Šveits ja Türgi.
  Tööuuringu andmeid saab näha Euroopa Elu- ja Töötingimuste Parandamise Fondi veebileheküljel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.