• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tiit Vähi: Pühajärvele ei meelitata hiinlasi puhkama

  Pühajärve puhkekeskuse omanik, ärimees Tiit Vähi ütles aripaev.ee-le, et nende majutusasutuse eesmärk ei ole Hiina turiste Pühajärvele puhkama tuua.

  Vähi sõnul saadeti majutusasutuse kommertsdirektor Jüri Kolk Hiina lihtsalt silmaringi laiendama. "Meie eesmärk ei ole hiinlasi Pühajärvele puhkama tuua," kinnitas Vähi. Ta lisas, et nende eesmärk on pakkuda vaba aja veetmise võimalust peamiselt Eesti peredele. Vähemal määral ka soomlastele, lätlastele, venelastele, rootslastele ja sakslastele.
  "Meil on Pühajärvel aastaringne täituvus 77 protsenti, mis on hotelliäris väga hea saavutus," ütles Vähi. Tema andmetel on normaale täituvus 60-70 protsenti.
  Vähi selgitas, et paari lähema aasta jooksul on plaanis ehitada ka laiendus Pühajärve spaale. Lisaks olemasolevale 200 tuleb lisaks 100 voodikohta. "Igasugu planeeringud on bürokraatlikud ja võtavad aega, aga laienduse tahaks valmis jõuda 2008. aasta lõpuks," ütles Vähi. Kui suur summa on kavas laiendusse investeerida, Vähi avalikustada ei soovinud.
  Eesti Kaubandus-Tööstuskoda korraldas 6.-12. novembrini Eesti ärimeestele Hiina külastuse, kus kohtuti kohalike ärimeestega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Investori kogemus: kriisiks valmistumisel võib kaotada palju rohkem
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Investor ja riigikogu liige Toomas Kivimägi on pea 25 aasta pikkuse investeerimiskogemusega ning ta on õppinud, et kriisides tuleb säilitada külma närvi ning selleks valmistumisel võib kaotada palju rohkem.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Suure plaaniga VKG juht ei näe miljarditehases riiklikku tähtsust
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.
Viru Keemia Grupp teatas suvel, et tahab Eestisse rajada biotoodete tootmiskompleksi ligikaudu 800 miljoni euro eest. Küll aga tegi ettevõtte juhtkond teadliku valiku eriplaneeringu liigi valimisel, selgitas grupi juht Ahti Asmann.