• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa rõõmustas

  St Louis' föderaalreservi presidendi William Poole'i poolt teisipäeval antud vihje, et USA keskpank intresside tõstmisega laenuraha enam kallimaks ei muuda, aitas Ühendriikide aktsiaturu kvaliteetaktsiaid jälgiva Dow Jonesi indeksi üleeile ajaloo kõrgeima tasemeni.
  Eile said tõusust osa ka Euroopa aktsiaturud, kus tuntakse alati heameelt, kui nende peamise kaubanduspartneri majanduse väljavaated positiivsemaks muutuvad.
  Ettevõtete poolelt liikus eile ilusti teisipäeval loodetust paremate kolmanda kvartali majandustulemusega välja tulnud Vodafone (2,8%, 139,25 pennini).
  Deutsche Bank andis telekomifirmale ostusoovituse, öeldes, et hoolimata jätkuvalt raskest fundamentaalsest olukorrast võivad ettevõtte kasuminumbrid tulla prognoositust paremad. Analüütik Gareth Jenkins toob peamiste positiivsete jõududena välja ühinemised Euroopa mobiilsidesektoris ja kulude kokkuhoiu.
  Infineoni aktsiat (3,3%, 9,78 eurot) aitasid eile kergitada allüksuse Qimonda tugevad kvartalitulemused.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
USAst oodatakse signaali intressimäära tõusuks
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.