• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reedel toimunud hädamaandumise suhtes algatati kriminaalmenetlus

  Keskkriminaalpolitsei pressiesindaja Kadri Põldaru ütles Eesti Päevaleht Online'ile, et hädamaandumisel viga saanud inimeste seisund Tartu ülikooli kliinikumis on stabiilne ja kellegi elu ohus ei ole.

  Kadri Põldaru ütles Eesti Päevaleht Online´le, et patsiendid soovivad esimesel võimalused koju Saksamaale naasta, kuid sõidu võimalikkus sõltub ikkagi nende tervislikust seisundist. Põldaru sõnul pole kindel, kas lennuõnnetuses osalenud veel täna saavad Saksamaale reisida.
  Eile toimunud hädamaandumise-lennuõnnetuse kohta on algatatud kriminaalmenetlus ja praegu toimetavad uurijad nii lennuki juures menetlustoiminguid kui ka vestlevad patsientidega haiglapalatis.
  Eile Ülenurme lennuväljalt startinud väikelennuki pardal oli kolm Saksa ja Austria kodanikku. Lõuna-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Kiik ütles, et õnnetus juhtus kella 17.30 paiku.
  Kõik kolm vigastatut toimetati haiglasse, üks inimene tuli lennukist välja lõigata.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Kuidas me 505 euroga teenisime 14 333 eurot?
Neliteist tuhat kolmsada kolmkümmend kolm eurot genereeritud 505-eurose investeeringuga. Sellise konto puhul on tulu/kulu suhe 28-kordne ehk kui klient investeerib 1 euro, teenib ta tagasi 28 €.
Neliteist tuhat kolmsada kolmkümmend kolm eurot genereeritud 505-eurose investeeringuga. Sellise konto puhul on tulu/kulu suhe 28-kordne ehk kui klient investeerib 1 euro, teenib ta tagasi 28 €.
Lauri Meidla: mu kõige kallima vea teevad investorid sel aastal järele
Investor Lauri Meidla jagas täna investor Toomase konverentsil oma kõige karmimaid investeerimisvigu. Tema sõnul on eksimusi 30-40 ja pihta saamisi kordades vähem. Eelmise aasta kalleim viga aga maksab talle kätte aastaid.
Investor Lauri Meidla jagas täna investor Toomase konverentsil oma kõige karmimaid investeerimisvigu. Tema sõnul on eksimusi 30-40 ja pihta saamisi kordades vähem. Eelmise aasta kalleim viga aga maksab talle kätte aastaid.