Nädala anekdoot

Sven Sester 05. jaanuar 2007, 00:00

Eesti uusrikas tahab osta maja Hispaania lõunarannikul. Maakleriga maja üle vaadates nendib ta, et muidu on kõik hea, aga tahaks, et meri lainetaks maja poole alati 45kraadise nurga alt, tuul puhuks majale alati vasakult poolt ning loomulikult linnud... Maakler küsib, mis siis lindudega on. "Linnud peaksid lendama alati idast läände üle maja katuse," ütleb uusrikas.

Mõne kuu pärast kutsub maakler eestlase uuesti maja vaatama. Merelained tulevad maja poole 45kraadise nurga alt, tuul puhub majale ilusti vasakult ja linnud lendavad üle maja idast läände. Uusrikas vaatab maja rahulolevalt ning õhkab maaklerile: "Nüüd tunnen, et õnn ei ole rahas."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing