22. veebruar 2007 kell 8:52

Täna väitlevad Laar ja Savisaar riigi rolli üle inimeste elus

Täna õhtul algavas saates kaitsevad Isamaa ja Res Publica Liidu peaministrikandidaat Mart Laar ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar oma nägemusi riigi rollist inimese elus ja inimeste panusest riigi käekäiku.

"Eesti inimesed on pidanud küllalt kaua kannatama riigi majandusedu nimel, Keskerakond läheb nendele valimistele selge sõnumiga: on aeg, et riik annaks inimestele ka midagi tagasi," sõnas Edgar Savisaar.

"Kui ühele vaekausile jääb tänu arukate inimeste koostööle normaalselt toimiv riik, ja teisele Eesti majandusedu hukutav kava viia läbi tsentraalselt planeeritud ühekordne hiigelpalgatõus, siis julgen prognoosida huvitavat arutelu," lausus Laar.

"Gigantide heitlus" on peaministrikandidaatide kolmeosaline debatisari, milles nad arutlevad Eesti tuleviku üle. Enne 4. märtsil toimuvaid Riigikogu valimisi kolmel järjestikusel neljapäeval aset leidvate arutelude teemad on maksud, riigikorraldus ja julgeolek.

Laari ja Savisaare astmelise tulumaksu teemalist televäitlust jälgis eelmisel nädalal üle 150 000 televaataja.

Hetkel kuum