27. veebruar 2007 kell 12:28

Evelyn Sepp: aitab valedest!

Riigikogu liikme ja keskerakondlase Evelyn Sepa sõnul ei tasu loota, et ligi 1000 ohvrit merepõhjas vaikivad. Tema sõnul tuleb "Estonia" huku osas läbi viia päris uurimine.

"Täna on Eestil vaid üks võimalus, olla kiirem ja targem ning viia läbi päris uurimine "Estonia" huku osas, mis kummutaks või kinnitaks ametlikult kahtlused. Aitab valedest!" kommenteeris Sepp postimees.ee online-intervjuus.

"Nüüd ootaks ka Eesti toonastelt riigijuhtidelt riigimehelikkust ja mehisust üles tunnistada see, millest nad teadlikud olid ning millele kaasa aitasid. Loota, et ligi 1000 ohvrit mehepõhjas vaikivad, on lühinägelik," märkis Sepp ning lisas, et varem või hiljem koguvad julgust need, kes kaldale jäid ja kes ei soovi enam oma südametunnistusega võidelda.

"Olen pidevas kontaktis paljude inimestega, kes pääsesid või kelle sõbrad ja lähedased selle avantüüri ohvriks langesid. Need on reaalsed inimesed ja mina ei suuda neile silma vaadata ilma, et nad ka minu südamesse jõuaksid," kommenteeris Sepp küsimust, miks on "Estonia" huku teema talle nii südamelähedane.

Hetkel kuum