27. veebruar 2007 kell 11:42

Evelyn Sepp: pudi-padi ja õhuvõngutamise peale mina energiat ei kuluta

Riigikogu liikme ja keskerakondlase Evelyn Sepa sõnul loeb olulistes asjades tulemus, seetõttu ei pea ta ebaoluliste asjade peale energia kulutamist otstarbekaks.

"Tuleb osata vahet teha oluliste ja väheoluste küsimuste vahel. 10 000-liikmelises organisatsioonis loota, et kõik, alati ja kõiges mõtlevad ühte moodi, ei ole reaalne. Igapäevase pudi-padi ja õhuvõngutamise peale oma energia kulutamist ma kuigi otstarbekaks ei pea," märkis Sepp Delfi online-intervjuus.

"Enamjaolt olen oma seisukohad sõnastanud ja motiveerinud sedavõrd edukalt, et nendest on saanud erakonna seisukohad. Olgu selleks või kultuuri- ja spordiürituste piletite käibemaks, mille alandamine ühtsele 5% on erakonna programmis," kommenteeris Sepp küsimust, kas tal on isiklikud põhimõtted läinud kunagi teravasse vastuollu Keskerakonna nn ametliku seisukohaga.

Hetkel kuum