22. märts 2007 kell 8:08

Stalnuhhin loobus Keskerakonna Narva piirkonna juhi ametist

Täna toimunud Keskerakonna Narva piirkonna arvult 13-ndal koosolekul teatas piirkonna esimees Mihhail Stalnuhhin, et astub tagasi piirkonna esimehe ametist.

„Ma ei näe võimalust juhtida Narva piirkonna juhatust olukorras, kui juhatuse liige proua Nadezda Sinjakova lobeerib oma tööandja huvisid ja püüab lahendada oma ettevõtte probleeme Narva linna elanike arvelt. Ta teeb seda Keskerakonna nime ja autorteeti kasutades,” nimetas Mihhail Stalnuhhin ühe peamise piirkonna esimehe kohalt tagasiastumise põhjuse.

Stalnuhhin leidis, et Narva piirkonna juhatus on teinud tublit tööd, mida näitavad viimaste aastate Narva linna sotsiaal-majanduslikud näitajad ja ka Narva elanike 69 protsendiline toetus Keskerakonnale äsja toimunud Riigikogu valimistel.

„Ma ei saa jätkata olukorras, kus Narva piirkonna juhatuse 7.augusti 2006.aasta otsus proua Sinjakova erakonnast välja heitmise kohta on erakonna juhatuses seniajani lahendamata,” lisas Stalnuhhin.

Lisaks Narva piirkonna esimehele loobuvad juhatuse liikme kohast veel kaheksa inimest, kelle hulgas on Narva linnapea Tarmo Tammiste, Narva Haigla juhatuse esimees Olev Silland, Narva abilinnapea Jelena Torokvei ja teised.

Hetkel kuum