10. aprill 2007 kell 10:47

Evelyn Sepp: investeerimine kinnisvarasse on üheotsapilet

Evelyn Sepp soovitab Türgi kinnisvara asemel investeerida pigem Euroopa standarditele vastava tööstuse rajamisse. Investeerimine pelgalt kinnisvarasse on tema sõnul siiski vaid üheotsapilet.

"Kui küsite nõu, kas investeerida näiteks Türgis kinnisvarasse, siis ostke, kui teile seal meeldib. Pikemas perspektiivis ja ärilises mõttes soovitaks investeerida pigem Euroopa standarditele vastava tööstuse rajamisse. Nii Türgis kui Aserbaidžaanis. See on vastastikku kasulik ja seda osatakse nendes riikides hinnata. Lugupidamist raha eest ei osta! Ja investeerimine kinnisvarasse on selline "üheotsapilet"," vastas Evelyn Sepp aripaev.ee online-intervjuus lugeja küsimusele, kas seoses Türgi-suunalise saadikurühma juhtimisega võiks saadikul endal olla plaanis Türki kinnisvara soetada.

"See regioon huvitab mind muudel põhjustel. Mina investeerin pigem arusaamisesse teistsugusest kultuurist ja ühiskonnast ning suhetesse. Türgi ja Aserbaidžaan, mida võiks välispoliitiliselt käsitleda tinglikult ka ühe paketina, on selles regioonis vaieldamatud võtmeriigid. Erinevatel põhjustel muidugi. Tuleviku Euroopa poliitikas ei ole arusaamiseta nendest ühiskondadest midagi peale hakata," lisas Sepp intervjuus.

Loe pikemalt intervjuud siit!

Hetkel kuum