Õiendus

ÄP 10. mai 2007, 00:00

Tallinna linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti hinnangul tõlgendas Äripäev valesti tema eelmisel nädalal pärast kodurahufoorumi antud kommentaari Vladimir Lebedevi väljaütlemistele. Foorumil nõudis Vene kodanik Vladimir Lebedev peaminister Andrus Ansipi errusaatmist.

Tallinna linnavolikogu esimehe Toomas Vitsuti hinnangul tegi Lebedev omamoodi heateo. "See on väga kahetsusväärne, aga ma olen arvamusel, et kui keegi lähiajal tahaks peaministri tagasiastumist, siis seda avaldust ei tule," rääkis Vitsut.

Tallinna linnavolikogu teatel saab Toomas Vitsuti sõnu mõista üheselt: Lebedev tegi "heateo" (sõna tähendusvarjundile viitab Vitsuti kasutatud "omamoodi"), jättes Eesti avalikkuse sisuliselt ilma võimalusest nõuda demokraatia juurde kuuluvat peaministri poliitilist vastutust riigis toimuva eest.

Kasutades Vitsuti väljendust - niisugust avaldust ei tule pärast Lebedevi nõudmist.

***

04.05 Äripäeva artiklis "Sedin: ma ei saa Venemaalt puitu" kirjutati, et Pjotr Sedini firma Baltic Panel Group OÜ on jäänud ilma puidutarnetest Venemaalt ning on seetõttu kannatanud suurt kahju. Tegelikult oli väide hüpoteetiline ja seni ettevõttel tarneraskusi pole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing