14. august 2007 kell 7:19

Ärimees: ärge võtke liiklushuligaane tööle, ärge müüge neile bensiini!

Viru Keemia Grupi arendusdirektor ja juhatuse liige Jaanus Purga avaldas Põhjarannikus Ida-Viru inimestele üleskutse, et nad liiklushuligaanidega võitlema hakkaksid.

"Ärge teenindage liiklushuligaane, ärge võtke neid tööle, ärge müüge neile bensiini! Mida rohkem nende tegusid avalikustada, seda parem. Avalik halvakspanu võib mõjuda paremini kui rahatrahv," kutsus Ida-Virumaa ärimees Jaanus Purga võitlema aina ülbemaks muutuvate liikluseeskirjaeirajatega.

Purga kutsub liiklushuligaanidega võitlema ja ütleb, et pärast seda, kui kaasliikleja taas tema silme all hoolimatute möödasõitudega üliohtliku olukorra tekitas, sai tal mõõt täis, kirjutas SL Õhtuleht.

Purga teatas kohaliku lehe Põhjarannik toimetusele, kuidas Roland Tarumi juhitud Chrysler 300C sooritas 8. augusti keskpäeval Tallinna–Narva maantee Jõhvist mööda viival lõigul kolm ohtlikku möödasõitu vasakult ja lisaks veel ühe paremalt ehk siis teepeenra poolt. Esialgu Tarum eitas juhtunut, kuid hiljem võttis omaks, et pole siiski alati korrektne liikleja.

Hetkel kuum