16. august 2007 kell 9:10

Eesti Post pingutab püksirihma

Eesti Posti juhatus võttis vastu otsuse saavutada aastal 2007 kulude kokkuhoid 10% ulatuses, et edaspidi senisest efektiivsemalt majandada, teatas ettevõte.

Eesti Posti juhatuse liige Ahti Kallaste ütles, et juhatus ja finantsistid vaatasid üle Eesti Posti praegused rahade liikumised ja seisu ning sai selgeks, et ligi miljardilise käibe juures on võimalik kulusid optimeerida. „Seadsime eesmärgiks saavutada 10% kokkuhoid” lisa Kallaste.

„Edastasime vastavasisulise info kõigile allüksustele, et igal järgneval juhatusse tuleval projektil peab olema juures väga selge majanduslik põhjendus, miks me seda teeme ja kui efektiivne see on” ütles Kallaste.

Eesti Posti 2007. aasta käibeks on prognoositud rohkem kui 900 miljonit. Ettevõttes töötab juuli seisuga üle 4200 inimese.

Praegune Eesti Posti juhatus on kaheliikmeline ja sinna kuuluvad Ahti Kallaste ja Aavo Kärmas.

Hetkel kuum