LHV analüütik: lahinguväljale veel ei tormaks

20. veebruar 2008, 14:26

LHV analüütiku Erki Kerti sõnul
"lahinguväljale" tormata veel ei tasuks, kuid panustada soovitaks tema eelkõige
Eesti Telekomi ja Normasse Eestis ning TEOsse Leedus.

„Istuksin veel kaevikus. Lahinguväljale veel ei tormaks. Kaeviku servalt piiluksin välja küll. Tänasel hetkel ennekõike panustaksin Eesti Telekomi ja Normasse Eestis ning TEOsse Leedus. Need on stabiilsed ettevõtted, kes maksavad korralikult dividendi, samuti ei mõjuta üldine majanduse käekäik eelpool mainitud ettevõtete majandustulemusi,“ vastas LHV analüütik küsimusele, kes võiksid olla parimad „esinejad“ tänavusel aastal regioonis.

Kerti sõnul tasuks silma peal hoida ka Tallinna Kaubamajal, ostuga aga võiks veel oodata, vähemalt suveni. LHV ise on võtnud Kaubamaja hinnasihiks 133 krooni, Hansapangal on siht 160 krooni peal. Arvestades hetkehinda (115 krooni) on kasvuruumi piisavalt, lisas ta.

Loe pikemalt homsest Äripäevast!


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. February 2008, 14:26
Otsi:

Ava täpsem otsing