Väikesadamate ehitaja: Siff tahab ehitada ujuvat klubi

Mariliis Pinn 27. veebruar 2008, 12:18

Väikesadamate ehitaja
Marineteki Estonia OÜ juhatuse liikme Rain Heinamäe sõnul on Eestis turgu
ujuvatele majadele, esimene, kes ujuva klubi vastu huvi tundis oli ettevõtja
Endel Siff.

Marinetek asus Eestis pakkuma ujuvaid maju, mujal Skandinaavias ehitatakse vaiksetesse lahesoppidesse suisa ujuvaid külasid. „Seda ei ole Eestis veel tehtud, kuid turgu siin on,“ seletas ta. Keskmiselt maksab ujuva maja ruutmeeter 4000 eurot ehk 62 000 krooni.

Heinamäe sõnul on esimene huviline, kes ujuva klubi vastu huvi tunneb Endel Siff. "Eelmisel aastal meremessil saime kontaktid ja siis tegime Endel Siffile pakkumise 100kohalise jahisadama ehitamiseks, muuhulgas pakume talle ka ujuvat sadamahoonet, kus on jahtklubi, restoran, väliterrass, sadamakapteni ruumid ja saun,“ ütles Heinamäe. Ujuv sadamahoone maksab 10 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2008, 16:35
Otsi:

Ava täpsem otsing