Deloitte tunnistati parimaks riskikonsultatsioonide pakkujaks

04. märts 2008, 14:45

Ülemaailmne juhtimiskonsultatsioonide turu
analüüsimisele spetsialiseerunud ettevõte Kennedy Information tunnistas
konsultatsioonifirma Deloitte oma vastvalminud raportis maailma juhtivaks
riskikonsultatsioonide pakkujaks.

Raport „Risk Consulting Marketplace 2008-2011: Key Trends, Profiles and Forecasts“ on riskikonsultatsioonide turu süva-analüüs, mis vaatleb valdkonna globaalseid trende ja tegureid, samuti juhtivaid riskikonsultatsioonide pakkujaid, teatas Deloitte Advisory. Deloitte tunnistati juhtivaks riskikonsultatsioone pakkuvaks ettevõtteks nii globaalse müügitulu kui ka teenuse sisu põhjal.

Deloitte Advisory riskihaldusteenuste osakonna juhataja Villu Vaino sõnul on riskijuhtimise tähtsus ühe juhtimisfunktsioonina nii maailmas kui ka Eestis pidevalt kasvamas. „Kennedy Information’i raport annab tunnistust Deloitte’i kõrgest riskijuhtimise alasest globaalsest kompetentsist, mis on kättesaadav ka Eestis,“ märkis Vaino.

Deloitte on rahvusvaheline audiitorteenustele ja juhtimis-, maksu-, finants- ning riskihalduskonsultatsioonide pakkumisele spetsialiseerunud firma, mis annab Eestis tööd ligi 60 inimesele. Deloitte’i globaalne võrgustik hõlmab kokku 140 riiki ja 150 000 töötajat. Deloitte Eesti on osa Deloitte’i Kesk-Euroopa piirkonnast, mis katab 17 riiki ja 40 kontorit ning töötab ühtse organisatsioonina.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. March 2008, 14:45
Otsi:

Ava täpsem otsing