Aas: meie oleme lubadust täitnud

18. märts 2008, 16:53

Tallinna maaomanikest pensionärid saavad
maamaksutõusu kompensatsiooni taotleda, mis tähendab et nad ei pea tänavu rohkem
kui eelnenud aastail maamaksu maksma, kinnitas abilinnapea Taavi Aas.

Tallinna maa-amet on ette valmistanud kompenseerimise korra, mis esitatakse linnavalitsuse 26. märtsi istungile. "Eelnõu eesmärk on muuta varasemat korda nii, et hüvitis makstakse välja kohe pärast maamaksu tasumist, mitte alles aasta lõpul, nagu nägi ette seni kehtinud kord," ütles abilinnapea Taavi Aas.

"Sotsiaaldemokraatide väide, et linnavõim pole täitnud eakatele tallinlastele antud lubadust maksutõus hüvitada, on pahatahtlik ja eksitav," ütles Aas. "Samamoodi, et maamaks hüvitatakse tagantjärele, on see toimunud ka varasematel aastatel."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. March 2008, 16:52
Otsi:

Ava täpsem otsing