Pärnu internetipood tüssas kundesid

Mariliis Pinn 19. märts 2008, 20:22

Politsei algatas kriminaalasja Pärnus
tegutseva osaühingu Tripletrade suhtes, mis võttis oma Interneti poe kaudu
kümnetelt inimestelt vastu mööbli tellimusi ja ettemaksu, kuid kaupa klientideni
ei edastanud.

Keilas elav Andrus Lõoke tellis möödunud aasta detsembri alguses Tripletrade’i Interneti-poest aadressil http://www.tripletrade.eu 18 800 krooni maksnud nurgadiivani, et firma kodulehel oli soovitus kogu raha ette maksta, siis seda Lõoke tegigi, diivan lubati mehele koju toimetada üheksa nädalaga, kirjutas Pärnu Postimees.

Pärnu politseiosakonna infojuht Hedy Tammeleht ütles, et Pärnu politseile on laekunud seoses OÜ Tripletrade’iga kaks avaldust ja politsei on alustanud kriminaalmenetlust kelmuse paragrahvi alusel, mille eest on ette nähtud rahaline trahv või kuni kolmeaastane vangistus, üle Eesti on sarnaseid pettasaanuid kümneid ja nende kogukahju võib ulatuda mitmesaja tuhande kroonini.

Politsei soovitab kõigil, kellel on OÜ Tripletrade’st tellimata kaup saamata, pöörduda politseisse.

Alates märtsi algusest on suletud Tripletrade Lina tänaval asuv kauplus, eilsest on firma kodulehel Internetis kiri, et OÜ Tripletrade on pankrotis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2008, 17:04
Otsi:

Ava täpsem otsing