Fotod: spioonid nägid kotkast

Mariliis Pinn 20. märts 2008, 13:22

Tänu stabiilsemale juhtimisele on Lotus
usinasti laienemas, tutvustatakse Europa mudelivalikut ja peagi hakatakse
pakkuma USAs ka Eliset.

Seetõttu pole ka üllatus, et Malaisia-Briti ettevõte tuleb turule ka täiesti uue autoga, teatas Automedia.

Kuulujuttude kohaselt on uus auto suurem kui praegune Elise ja spioonide fotod tõestavad, et kõlakal on tõepõhi all. Automedia fotograafid nägid Lotuse uut autot, mille koodnimi on „Eagle“ (kotkas inglise keeles, toim), külmailmatestidel Skandinaavias.

Tagaveolist masinat veab edasi Toyotalt laenatud 3,5-liitrine V6-keskmootor. Masstoodangus olev riiulit võetud suurtootja mootor annab kaks eelist. Esiteks saavad Lotuse insenerid keskenduda muudele tähtsatele asjadele, nagu šassii ja ohutus. Teiseks, moodne masstootmises olev mootor läbib kindlamini ja odavamalt ELi ja USA karmid saastenõuded.

Uut autot võib juba näha juulis Briti autonäitusel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2008, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing