Vanadekodu Villa Benita töötab nagu pank

27. märts 2008, 18:38

Vastavatud eakate kodus Keila vallas
Niitväljal elavad sees esimesed eakad kliendid.

Vastavatud hooldekodu mahutab ettevõtte ühe omaniku Terje Krossi sõnul 120 inimest. Maja jaguneb eakate koduks, hooldushaiglaks ja vanadusdementsete klientide pooleks.

„Esimesed inimesed on juba majas juba. Paar inimesest olid suure soovi ja vajadusega, seetõttu võtsime nad vastu,” rääkis Kross.
Ettevõtte majandusaasta aruandes on eesmärgiks seatud sel aastal 30% täituvus, Kross märkis, et hetkel ta ei soovi muid numbreid välja öelda. Teeme enda poolt kõik, et maja täituks kiiresti, lisas ta.

Koguinvesteering moodsasse vanadekodusse oli 120 miljonit krooni.
„Oleme ühed ainukesed turul hetkel,” tõi ta välja Villa Benita ainulaadse olukorra. „Benita on midagi erilist, kvaliteet ja teenus koos tekitab uue terviku”

„Sageli hooldekodus olevad inimesed ei vaja palju meditsiiniabi, aga natuke võib ta vajada ja siin on see võimalus olemas. Kogu maja katab meditsiinijärelvalve. Eeskätt vajab neid teenuseid hooldushaiglas olev inimene,” tõi Kross välja Villa Benita mugavusi.

Uue eakate kodu veebilehel seisab, et Villa Benita on enamikele inimestel kättesaadav, sest igale perele leitakse parim makseviis. „Eesti riik on veel väga noor selleks, et oleksid olemas juba riiklikult väljatöötatud skeemid. Villa Benita töötab nagu mujal maailmas analoogsed organisatsioonid. Meil on olemas koostööpartner Seesam Kindlustus. Seesam üks variantidest, kui igakuine makse jääb kliendile suureks. Vahel ei olegi vaja kedagi kaasata, kliendid saavad ise maksmisega hakkama,” rääkis Kross paindlikest maksevõimalustest.

Võimalik on maksta igakuiselt, samas on võimalik osta kasutusõigus, tänu millele väheneb kuu makse. Töötame samadel headel alustel nagu pank, kes püüab koostöös kliendiga leida talle parima ning kindlaima lahenduse, seisab veel ettevõtte kodulehel.

Inimhulk, kes seda teenust saab endale lubada on tunduvalt suurem kui inimesed ette kujutavad, märkis naine, lisades kõik inimesed endale loomulikult kõiki teenuseid lubada ei saa. „Lõplik hind kujuneb sellest, mis on kliendid soovid ja vajadused ning kus ta majas paikneb. On vähemalt viis paketti ja võimalust ning sama palju erinevaid hindu. Kui ta investeerib Seesam Kindlustusse, saab ta garanteeritud elu Villa Benitas.”

Kross leiab, et riik ei pea vastutama inimeste vanaduspõlve eest. „Eesti riik on ka väike riik. Ka mujal maailmas pole nii, et riik maksab selliste teenuste eest. Kõik tekib sellest, et teatud vanuses hakkavad koguma pensionifondi ja sellest nad elavadki,” selgitas ta.

Kross leiab, et uus vanadekodu esindab ka uut mõtteviisi: „See midagi väga muud, mida me pakume. Paljud inimesed on meile öelnud: "Tegite mu elu palju kergemaks, sest ma tean et vananemine ei pea olema kole!""

OÜ Villa Benita kuulub Margus Linnamäele ning Erik-Niiles ja Terje Krossile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2009, 17:39
Otsi:

Ava täpsem otsing