Lillepea: kustutame maksuvõla mai esimeses pooles

22. aprill 2008, 19:47

Q Vara nõukogu juht Alo Lillepea ütles
aripaev.ee-le, et kustutab Q Ehituse maksuvõla mai esimeses pooles.

"Alustaksin küsimusega. Miks sa ei kirjuta meist siis kui meil on kuskil maksude ettemaks? Näiteks pealkiri, Q Vara kummitab maksuametit käibemaksu ettemaksega, oleks päris hea. Me oleme pikalt ettemaksus istunud," vastas Lillepea kommentaaripalvele.

Ühtlasi lubas Lillepea, et mai esimeses pooles on Q Ehituse maksuvõlad kustutatud. "Täna on olukord, kus ma ei karda enam Q Vara suremise ohtu. Korrastan veel veidi struktuuri ja varade sisu ja siis suve esimeses pooles peaksime päris heasse vormi jõudma. Kasum on muidugi iseküsimus," ütles Lillepea.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2008, 16:36
Otsi:

Ava täpsem otsing