Olympic: tulemused olid ootuspärased

11. mai 2008, 12:09

Olympic Entertainment Group´i tulemused
olid firmale ootuspärased, oodatust paremad olid Poola ja Leedu tütarettevõtete
tulemused ning tagasihoidlikumaks kujunesid Läti tütarettevõtete
tulemused.

Ettevõtte juhatuse liige Andri Avila ütles aripaev.ee-le, et 2008. aasta 1. kvartali ärikasumile avaldavad mõju uute kasiinode avamistega ning renoveerimistega seotud mittekapitaliseeritavad kulutused summas 19,9 miljonit krooni, valuutakursi muutumisest tingitud realiseerimata kahjum summas 14,2 miljonit krooni, mis tulenes USA dollari olulisest nõrgenemisest euro suhtes. Samuti mõjutas üldisest majanduskliima jahtumisest tulenev tulude kasvu kiiruse pidurdumine ja surve tegevuskuludele ning uute kasiinode käivitumisperioodide pikenemine.

"Sõltuvalt üldisest majanduskliima arengust ootame marginaalide kasvu mitte enne käesoleva aasta viimast kvartalit," märkis Avila. Olympic Entertainment Groupi esimese kvartali puhaskasum langes 25,1%, 61,9 miljoni kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2008, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing