Pajula: olen nõus suitsulõhna taluma

Agnes Ojala 30. mai 2008, 12:02

SEB Panga makroanalüütik Hardo Pajula
arvab, et riik läheb igasuguste piirangutega liiale.

„Ma ise küll ei suitseta ja ühest küljest mulle justkui meeldib, et puhvetist tulles ei lõhna riided suitsu järele, aga teisest küljest on selline näpuga näitav riik mulle jälle täiesti vastumeelne,“ vastas Pajula aripaev.ee päevaküsimusele „Kas Teid häirib suitsetamiskeeld kohvikutes ja baarides?“.

Pajula lisas, et on täiesti nõus natuke rohkem suitsulõhna taluma. „Olen seda meelt, et kui täna keelatakse suitsetamine, siis homme juba ehk napsitamine ja ülehomme kes teab mis veel. Jah, ma ise küll ei suitseta, aga oleksin nõus seda lõhna taluma,“ märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. May 2008, 13:30
Otsi:

Ava täpsem otsing