Briti-Eesti kaubanduskoda juhib Paul Taylor

04. juuni 2008, 11:03

Briti-Eesti kaubanduskoda teatas, et nende
juhatus valis eile, 3. juunil uueks juhatuse esimeheks Uniquestay Hotelsi
juhatuse liikme Paul Taylori.

Kolm viimast aastat oli kaubanduskoja juhatuse esimees Overall Eesti peadirektor Märt Haamer, kes nüüdsest jätkab juhatuse aseesimehena.

Uue juhatuse esimehe Paul Taylori sõnul tahab ta jätkata sama heal tasemel nagu seda tegi Märt Haamer. “Märt Haamer arendas Briti-Eesti kaubanduskoja tegevust jõuliselt edasi ning mulle on suur au asuda nii eduka ja areneva organisatsiooni etteotsa. Omalt poolt tahaksin panustada senisest veelgi tihedamale koostööle Briti kodadega Lätis ja Leedus,” märkis Taylor.

Briti-Eesti kaubanduskoja juhatuse liikmetena jätkavad lisaks Taylorile ja Haamerile International Language Services Group’i juht Phil Marsdale, Merchant’s House Hotelli peadirektor Jonathan Poole, Priit Koff, advokaadibüroo Vilippus ja Partnerid juht Kenno Vilippus ning Colliers International Eesti tegevdirektor ning Baltikumi ja Valgevene Investeeringute nõustamise juht Ardi Roosimaa.

Briti-Eesti kaubanduskoda loodi 1996. aastal eesmärgiga edendada ärisuhteid Eesti ja Ühendkuningriigi vahel. Koja eesmärk on pakkuda oma liikmesettevõtetele suuremaid äritegemise võimalusi, seda eelkõige ärikontakte vahendades ning Briti ja Eesti äriinimesi omavahel kokku viies.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2008, 11:35
Otsi:

Ava täpsem otsing