Aivar Tihane asub Lätis Eesti Kaubanduskoja juhatuse esimehe kohale

14. august 2008, 11:35

Homsest juhib MTÜ Eesti Kaubanduskoda
Lätis (EKL) Eesti Energia tütarettevõtte E.Energy juht Aivar Tihane.

Kaubanduskoja seitsmeliikmelisse juhatusse kuuluvad lisaks Aivar Tihasele Jaanus Valgerist (Anakopia AS), Hillard Taur (Tallink Latvija AS), Piret Põldsaar (Rasa Trading Comany AS), Kai Väli (Adex Financial Solutions SIA), Heiki Koitla (Baltic FCB SIA), Veiko Juurma (Vestok LV SIA). EKLi juhatuse liikmed töötavad ühiskondlikel alustel. Juhatuse auliikmeks on Eesti suursaadik Lätis hr Jaak Jõerüüt.

Eesti Kaubanduskoda Lätis on oma 2008. aasta eesmärkideks seadnud liikmeskonna laiendamise ja liitumise Läti Välisinvestorite Agentuuriga.

EKLi tegevuste eesmärgiks on toetada ja edendada Eesti firmade arengut Lätis, aidata kaasa uute ärisidemete tekkimisele Eesti ja Läti firmade vahel ning pakkuda avalikku tuge Eesti kogukonnale Lätis. Koja peamine koostööpartner on Eesti Suursaatkond Riias.

Eesti Kaubanduskoda Lätis asutati 18. märtsil 2007. aastal Jurmalas ja on esimene Eesti ettevõtete ning investorite ühendus, mis on loodud väljaspool Eestit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2008, 11:35
Otsi:

Ava täpsem otsing