Ärimees pettis Hansapangast välja ligi 120 miljonit krooni

Mariliis Pinn 05. juuni 2008, 09:33

Ahne laenaja alustas kahe kortermaja asemel
koguni viie ehitamist, kuid valmis ei saanud neist ükski.

Ärimees Kaido Saveljevi hädaorg asub Tallinnas autoturu taga, Nõmme piiri tähistava sildi juures, tuul paisutab rohelisi kilesid, mis katavad peaaegu valmis ehitatud seitsmekorruselise kortermaja aknaauke, kirjutas Eesti Ekspress.

Hansapank teatas mullu sügisel, et sai kinnisvaraturult esimese suuremat sorti kahju, mis ulatus üle saja miljoni krooni, paar nädalat tagasi hakkas levima info, et Hansapanga seni suurim kahju kinnisvarakriisis on seotud juhtumiga, kus üks ahne arendaja võttis laenu kahe kortermaja ehitamiseks, kuid tegelikult alustas hoopis viiega ega saanud valmis mitte ühtki.

Tegemist oli panga petmisega, kinnitas panga pressiesindaja Kristi Künnapas, ühtki nime ta aga ei maininud, sest pank peab hoidma pangasaldust.

Kuid kirjeldatud olukord meenutab üksühele Karsti tänaval toimuvat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2008, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing