Milder: eesmärk oli omandada 25% Baltikast

12. juuni 2008, 10:50

Baltika juht Meelis Milder ütles
aripaev.ee-le, et tema suurosalusega firma BMIG ostis Baltika
aktsiaid, kuna soovis osalust suurendada 25%.

"On see tõsine küsimus?" päris Milder, kui aripaev.ee uuris, miks ta Baltikat juurde on ostnud. Tema sõnul oli osaluse suurendamine plaanis juba eelmisel sügisel, mil seati eesmärgiks 25protsendise osaluse saavutamine. "Nüüd on eesmärk saavutatud," ütles Milder.

Ta märkis, et otsus osalust suurendada tulenes sellest, et Baltika hind on hetkel väga soodne. "Finantsvõimalused olid piiratud," märkis Milder küsimusele, miks ta veelgi rohkem ei ostnud, kui hind nii soodne on. Ta lisas, et kasutas ostmisel juba ka laenuraha.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. June 2008, 18:05
Otsi:

Ava täpsem otsing