Evli on Leedus parim ühinemisnõustaja

Mariliis Pinn 02. juuli 2008, 15:01

Rahvusvaheline finantsajakiri Euromoney
nimetas Evli Securities AS’i Leedu parimaks ühinemise ehk M A (mergers and
acquisitions) tehingute nõustajaks.

Firma teatas, et 2007. aasta tegevust hinnates tõstis Euromoney esile mitu olulist tehingut ettevõtte rahanduse valdkonnas, mille juures Evli etendas kandvat rolli.

Nende hulgas on näiteks kontoritarvete-ettevõtte Daily Service UAB müük ning infokataloogidele ja andmebaasidele keskendunud Interinfo grupi ettevõtete enampakkumise korraldamine Leedus, Lätis ja Eestis. Lisaks nõustas Evli Leedu valitsust läbi aegade suurima Baltikumi M A tehingu juures, millega ühinesid kolm suurimat Leedu elektriettevõtet üheks uueks firmaks LEO LT (Lithuanian Electricity Organization). Selle tehingu maht oli 2,1 miljardit eurot.

„Meil on suur au võtta vastu auhind, mis tunnustab meie edu Balti riikides. Kindlasti innustab see meid veelgi enam pingutama tugevamate kliendisuhete nimel. Soovime pakkuda parima kvaliteediga teenust ning teha seda pühendunud professionaalidest koosneva tiimiga,“ ütles Julijus Grigaliunas, Evli Securities ettevõtte rahanduse juht Balti riikides.

Euromoney tunnustab maailma finantsasutusi auhindadega igal aastal. Otsuse langetavad rahvusvahelised eksperdid ja analüütikud, kes teevad oma valiku enam kui 110 riigist pärit finantsasutuse vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. July 2008, 12:00
Otsi:

Ava täpsem otsing